Fanny vas , svärtad mässing    KLONG          1189 kr

KLONG är ett ljud, en klang.

KLONG är också ett varumärke som värnar om det tidlösa. Som vill förvåna och ge oväntade upplevelser. Som värdesätter omsorgen om människa och natur. KLONG förenar det självklara med något oväntat.

KLONG ska dröja sig kvar, klinga i rummet.

KLONG utvecklar föremål där funktion, material och form sammanflätas till något värdefullt som håller länge, som man vill vårda och aldrig tröttnar på. Som känns bra att ge bort och att få. Varje föremål ska vara till glädje och nytta under lång tid. De produceras med respekt för både människan och naturen.

GONDOL         Gondol tårtspade designad av Barbro Berlin är mycket elegant i materialet mattborstad mässing och rostfritt stål Kommer i vacker presentask        Pris 399 krKLONG lägger vikt vid samarbetet med designer som vågar skapa egna uttryck utan att följa modetrender. KLONG tar fram basföremål för hemmet: möbler, belysning, inredningsdetaljer och föremål för det dukade bordet.

Patina_nyhetUnder Formex i augusti 2012 lanserade Klong denna underbara nyhet, oljelampan  Patina Mini av duon Broberg och Ridderstråle i ett smidigare format. Lampan fungerar både inomhus och utomhus. Gjord i järn med mattpolerad kopparyta, det uppstår avtryck när man tar i lampan som ger en fin patina. Kan dock putsas upp enkelt om man föredrar en blankare yta. 

Constella ljusstake stor, KLONG 899 krConstella Ljusstake stor från Klong är designad av Eva Schildt och var från början gjord för att passa till värmeljus. Nu kan du även köpa till en hållare för stearinljus och ljusstaken finns dessutom i en mindre variant med plats för fem ljus. Tillverkad i aluminium.

Självklart med Klong hos oss på Gröna.

Välkomna!

Fanny vas,mässing       KLONG          1189kr

 

vinnare-av-formex-formidable1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>