På fredag startar julen på Gröna Porten. Vi har kokt glöggen som ni skall få smaka av. Utomhustält är rest. Enriskransar och fleeera julgrupper har tillverkats. Som julens praktblomma har julrosen såklart en central plats på Gröna Porten. Som sagt, julen står för dörren. Och vi på Grönan är redo!

Från klockan 14.00 öppnar Porten med vinterns nyheter med fullt av julsaker, smycken och ny makeup. En hudvårdsexpert från Murad kommer att finnas på Gröna hela fredagen mellan 10.00-15.00 för att göra minifacials (finns enstaka tider kvar – boka!!). Som vanligt kommer vi att ha utförsäljning en trappa upp med riktigt bra priser.

GRAN I METALL FÖR TILLVERKNING PÅ GRÖNA UNDER DAGARNA. KOM OCH PROVA!

HEMMATILLVERKAD FIKONMARMELAD TILL FÖRSÄLJNING I GRÖNA PORTEN-FÖRPACKNING.

OCH SÅ DEN LILLA GRISEN SOM HÄLSAR VÄLKOMMEN UPP TILL GRÖNA PORTEN.

Vi är helladdade för en helg fyllt utav glada besökare som är sugna på att prova nya saker och shoppa sina första julklappar. Kom och gör din metallgran eller varför inte bara komma förbi och kolla in lammen och sippa på en kaffe.

Vi ses till helgen och välkomna upp!

ÖPPETTIDER

Fredag  14.00-19.00         Lördag och söndag  11.00-17.00

One Response to Jula närmar sig

  1. Louise skriver:

    Wiiiiii snart är det dags!!!!
    Vilken söt liten gris och en fikonmarmelad tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>