Gröna Porten är öppen för nyheter

Posted on januari 20, 2013 by 

Wellness- och inredningsbutiken Gröna Porten ligger mitt ute på landet, närmare bestämt i nordskånska Broby. Därifrån har innehavarinnan Kajsa Kjellberg tagit sig för en tredagars inköpsronda på Formex. Hon har så trevligt att hon inte fått ett dugg ont i fötterna.

– Jag har hittat massor av nytt.

Favoriter?

– Midsommarstängerna och bänkarna i plåt från Stilrent gjorde mig på glatt humör. Likaså läckert färggranna stora vaser, ljusstakar och lyktor från en dansk firma som jag förargligt nog tappat bort namnet på. Och jag har fyllt på med smycken, bl a från Ekblad, finurliga läderunderlägg från Straight samt lite smått och gott från Cult. Jag försöker tänka utanför boxen och vara lite mindre fyrkantig i mina inköp.

Annat du reflekterat över?

– Eftersom jag är förtjust i färska kryddor tycker jag att det är hemskt roligt att odlingslådor verkar vara populärt. Det passar hos oss som har möjlighet att exponera våra varor utomhus.

Vad saknar du eller tycker kan göras bättre på Formex?

– Saknar inget, men om jag får påpeka att jag tycker att höstmässan ligger alldeles för tidigt i augusti så gör jag gärna det.

Till sist: vad är du mest nöjd med?

– Att mässan känns så fräsch, lätt och ljus och inte så tillgjord som det kan bli ibland.

wpid-2013-01-20-13.09.29.jpg

Gilla

One blogger likes this.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>